Képzeletbeli tájak készítésébe fogott egy Barcelonában alkotó művész

  A Barcelonában tevékenykedő Reisinger Studio kénytelen volt a karantén miatt a fizikai projektjeit későbbre halasztani, de megpróbálta az előnyére fordítani a helyzetet, és digitális fantáziatájak készítésébe kezdett.

  Az Utazás az elektromos tájba című sorozatban a készítők a valós tájra jellemző elemeket használják fel – virágos rét, fák, dombok – de az elrendezésükkor már a képzeletre hagyatkoznak. A képek nem a valóságot rekonstruálják. Az alkotó a "belső világáról készít fotókat" – írja a design stúdió Instagramján.

  Az eredmény szürreális hatást keltő pasztellszínű tájak sorozata, amelyekben elmosódik a határ a valóság és a fantázia között: egy virágos réten megterített asztal, egy magányos autó a dimbes-dombos tájban, egy rózsaszín fal, amelyet uralma alá von a természet.

  IllusztrációKelly Sikkema/Unsplash

  A Reisinger Stúdiót az argentin Andrés Reisinger alapította. Az 1990-ben született művész formatervezéssel, belsőépítészettel és 3D grafikával is foglalkozik. A sorozat létrehozásában részt vett a szintén Barcelonában tevékenykedő festőművész, Mica Lucas is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!