Különleges irodalmi programokat ajánl az Airbnb a könyvnapra

Az Airbnb nemrég indította útjára az Online élmények szolgáltatását, most pedig a könyv napja alkalmából irodalmi ihletésű csomagot kínál. Az oldalon körülbelül 20 irodalmi program érhető el, melyek ára 7 és 50 dollár között mözög, de vannak köztük ingyenesek is. Egy-egy esemény hossza egy-két óra - derül ki az Observer cikkéből.

Forrás: Mystic Art Design/pixabay.com

A Tequila Mockingbird koktélkészítő műhelyen például olyan italokat készíthetünk, amelyeket irodalmi klasszikusok ihlettek (mégha csak amolyan felületes asszociációk során is, mint például a Gin Austen esetében). A Drag Queen Story Time alkalmával egy drag queen olvas fel gyermekkönyveket és mondókákat, és Tom Fitzgerald valamint Lorenzo Marquetz divatbloggerek szintén élőben olvasnak fel.

A gyerekkönyv-szerző Jesse Byrd és Cameron Lund is élő felolvasást tart, utóbbin kérdezni is lehet, míg Whitney Leigh Morristól azt lehet megtanulni, hogyan tegyünk otthonossá egy kicsiny teret. Katy Lee romantikus szerző regényírást tanít, Connor Pritchard televíziós szerző pedig terápiás könyvklubot tart, amely a könyvolvasás gyógyító aspektusaira összpontosít.

Forrás: stevemart/shutterstock.com

Számos család- és gyermekközpontú program is lesz, köztük a Storytime a Universal Standard divatmárkával, ahol a résztvevők egy divatbemutatóhoz csatlakozhatnak, és felolvasást hallhatnak a Hogyan nézne ki a divat, ha mindannyian a részei lennénk című könyvből. Egy brooklyni székhelyű házigazda pedig mentett cicákkal tart felolvasást, programja kézműves tevékenységet és táncpartit is tartalmaz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek