Kecskés túrától főzőkurzusig: online élményeket ajánl az Airbnb

  2016-os indulása óta az Airbnb Experiences különböző élmények kipróbálására ad lehetőséget az ételek kóstolásától kezdve az új készségek elsajátításán át egészen addig, hogy új barátokat és akár új látásmódot is szerezhetünk általa - derül ki a Travel and Leisure cikkéből.

  Forrás: Tristan/pixabay.com

  Noha most személyesen nem vehetünk részt hasonló eseményeken, virtuálisan még megtehetjük. Ezért is indította útjára az Airbnb az Online Experience szolgáltatást, mely a legváltozatosabb élményeket foglalja magában.

  Meditálhatunk például buddhista szerzetesekkel, tehetünk kutyás sétát csernobilban, főzhetünk egy marokkói családdal, vagy virtuális túrát tehetünk Catskillsben, kecskék társaságában.

  Ha mindez nem lenne elég, megismerkedhetünk a bűvészkedés titkaival, a kávékészítés rejtelmeivel egy professzionális kóstoló segítségével, de jelentkezhetünk HIIT edzésre is, tanulhatunk a táplálkozástudományról, vagy elmehetünk egy virtuális kerékpártúrára, miközben a szobabiciklit hajtjuk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!