A Studio Ghibli videohíváshoz használható háttérképeket osztott meg

Az Oscar-díjas Chihiro Szellemországban animációval nemzetközileg híressé vált japán animációs filmstúdió, a Studio Ghibli egy sor ingyenesen letölthető posztert osztott meg a filmjeiből, hogy videohívások háttérképeként használhassuk – írja a designboom.

Arrietty – Elvitte a manó (2010)Studio Ghibli

Vannak szituációk, amikor egy videohíváshoz jobb eltakarni a hátteret, mert mondjuk bármikor belesétálhat a képbe a félig felöltözött párunk, vagy épp kicsit rendetlen a lakás; máskor pedig egyszerűen csak elvágyódunk valahová, máshová. A Studio Ghibli filmjeinek rajongói most a kedvenc filmjeikbe képzelhetik magukat, miközben ismerőseikkel beszélgetnek a videón.

A stúdió honlapján 12 ingyenesen letölthető képet osztott meg filmjeiből, szerepel köztük a csenőmanó Arrietty fűszálakkal és makkokkal díszített föld alatti szobája, a Vándorló palota kalapüzlete, Chihiro Szellemországának kísérteties utcája és Totoro varázserdeje is.

Chihiro Szellemországban (2001)Studio Ghibli

Az filmstúdió a Nauszika – A szél harcosai (1984) megjelenése után röviddel, 1985-ben alakult meg, majd egy sor ikonikus animációs játékfilmet készített, köztük a Laputa – Az égi palota (1986), a Totoro – A varázserdő titka (1988), A könyvek hercege (1995), A vadon hercegnője (1997), a Chihiro Szellemországban (2001), A vándorló palota (2004) vagy az Arrietty – Elvitte a manó (2010).

Totoro - A varázserdő titka (1988)Studio Ghibli

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek