A Studio Ghibli videohíváshoz használható háttérképeket osztott meg

  Az Oscar-díjas Chihiro Szellemországban animációval nemzetközileg híressé vált japán animációs filmstúdió, a Studio Ghibli egy sor ingyenesen letölthető posztert osztott meg a filmjeiből, hogy videohívások háttérképeként használhassuk – írja a designboom.

  Arrietty – Elvitte a manó (2010)Studio Ghibli

  Vannak szituációk, amikor egy videohíváshoz jobb eltakarni a hátteret, mert mondjuk bármikor belesétálhat a képbe a félig felöltözött párunk, vagy épp kicsit rendetlen a lakás; máskor pedig egyszerűen csak elvágyódunk valahová, máshová. A Studio Ghibli filmjeinek rajongói most a kedvenc filmjeikbe képzelhetik magukat, miközben ismerőseikkel beszélgetnek a videón.

  A stúdió honlapján 12 ingyenesen letölthető képet osztott meg filmjeiből, szerepel köztük a csenőmanó Arrietty fűszálakkal és makkokkal díszített föld alatti szobája, a Vándorló palota kalapüzlete, Chihiro Szellemországának kísérteties utcája és Totoro varázserdeje is.

  Chihiro Szellemországban (2001)Studio Ghibli

  Az filmstúdió a Nauszika – A szél harcosai (1984) megjelenése után röviddel, 1985-ben alakult meg, majd egy sor ikonikus animációs játékfilmet készített, köztük a Laputa – Az égi palota (1986), a Totoro – A varázserdő titka (1988), A könyvek hercege (1995), A vadon hercegnője (1997), a Chihiro Szellemországban (2001), A vándorló palota (2004) vagy az Arrietty – Elvitte a manó (2010).

  Totoro - A varázserdő titka (1988)Studio Ghibli

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!