Járja körbe otthonról a szabadkai Raichle-palotát

  A szabadkai Kortárs Galéria tegnap új weboldalt indított, amely lehetőséget nyújt a szabadkai Raichle-palota virtuális körbesétálására. A látogatókat egy kiállítás is várja.

  Szabadka, Raichle-palotaForrás: Shutterstock / Készítette: Travelsewhere

  Az érdeklődők virtuális sétát tehetnek a szabadkai művészeti galéria emeleti terében és amellett, hogy szétnéznek az épületben, megtekinthetik a Művésznők című kiállítást is, amely női alkotók munkáit mutatja be - írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

  Több termet, a palota egykori szobáit is bebarangolhatjuk, a nagyszobától a gyerekszobáig. A weboldalon láthatjuk, hogy épp melyik helyiségben tartózkodunk, és azt is eldönthetjük melyik terembe lépnénk be.

  Az online közönséget egy virtuális tárlatvezetés is várja, amely kapcsolódik a galéria Facebook oldalához is. Ott külön-külön bővebben, érdekes információk kíséretében mutatják be az alkotásokat és az alkotóikat. Amennyiben tehát a kettőt együtt használjuk, élménydús virtuális galérialátogatásban lehet részünk otthonról.

  A Kortárs Galéria a Raichle-palotában működik, amely Szabadka egyik meghatározó épülete. Raichle Ferenc tervezte a nevezetességet, amelyet ide kattintva járhatnak be otthonról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!