Ezeket a hashtageket ajánlja az olasz Vogue karantén idejére

A közösségi médiában számos ötletet találunk, melyek segíthetnek túlélni a járvány idején. Kimondottan a karanténhoz kapcsolódóan született meg az #iorestoacasa hashtag, mely Olaszországból indult világhódító útjára, és a legtöbb nyelven szárnyra kapott #maradjotthon illetve #otthonmaradok formában.

Forrás: Free-Photos/pixabay.com

Ez is azok közé tartozik, melyekkel online lelki támaszt kaphatunk az otthon töltött idő nehezebb pillanataira, akárcsak a következőkkel, melyeket a vogue.it gyűjtött össze.

#dancersofinstagram

A virtuális táncteremben lélekemelő inspirációt találhatunk, ha táncosokban szeretnénk gyönyörködni, vagy ha saját tánctudásunkat fejlesztenénk. A klasszikustól a modernig bármit megtalálunk itt, ami azonnali hangulatjavító lehet, akár egy kis tánc a szobában.

#plantsmakemehappy #plantsplantsplants

A karantén különösen megviselheti a városban élőket, de a természethiányt némiképp enyhíthetik a szobanövények - akár virtuálisan is.

#viewfrommywindow

A külvilágból most sokaknak csak az a látvány jut, ami az ablakukon keresztül látható. Ha kíváncsi, mások mit látnak az otthonukból Párizstól New York-ig, akkor ezzel a hashtaggel kereshet.

#athomeworkouts

A rutinjainkat hátrahagyva nagyszerű alkalom kínálkozik, hogy újfajta edzéseket próbáljunk ki, erre pedig az instagramon is nagy választék áll rendelkezésünkre.

#meettheworld

Ha fizikailag nem is utazhatunk, lélekben és virtuálisan azért megtehetjük, például a következő hashtaggel.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek