Élő közvetítésekkel jelentkezik a Moszkvai Nagyszínház is

A Moszkvai Nagyszínház fennállása során először teszi online is elérhetővé élő előadásait, melyeket márc. 27-től április 10-ig az intézmény Youtube-csatornáján lehet megtekinteni - derül ki az Élő közvetítések Facebook-csoportból.

Forrás: DmitriyGuryanov/wikipedia.org

A szűk két hetes időszakban a színház legnépszerűbb opera és balettelőadásait láthatják a nézők az „Arany Gyűjtemény" keretében.

Íme, a program:

03. 27. Hattyúk tava
03. 28. Csipkerózsika
04. 01. A cár menyasszonya
04.04   Marco Spada
04.07.  Boris Godunov
04.10.  A diótörő

Az előadások moszkvai idő szerint 19:00 órakor (magyar idő szerint 17 óra) kezdődnek, a felvételek a közvetítés végétől számítva 24 órán keresztül elérhetők lesznek.

Mint Vladmir Urin, a Bolsoj igazgatója elmondta, nem akarják elveszíteni a kapcsolatot a közönséggel akkor sem, hogyha be kellett zárni a nézőteret. A munkatársak izgatottan várják a közvetítéseket, melyeket komoly előkészületek előztek meg, és bíznak benne, hogy az embereknek némi feltöltődést jelenthetnek a műsoraik.

A Hattyúk tava debütáló előadását egy 30 perces, élő beszélgetés előzi meg a színház művészeinek, Denis Rodkin első táncosnak és Igor Tsvirko vezető szólistának a részvételével, oroszul.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek