Élő közvetítésekkel jelentkezik a Moszkvai Nagyszínház is

  A Moszkvai Nagyszínház fennállása során először teszi online is elérhetővé élő előadásait, melyeket márc. 27-től április 10-ig az intézmény Youtube-csatornáján lehet megtekinteni - derül ki az Élő közvetítések Facebook-csoportból.

  Forrás: DmitriyGuryanov/wikipedia.org

  A szűk két hetes időszakban a színház legnépszerűbb opera és balettelőadásait láthatják a nézők az „Arany Gyűjtemény" keretében.

  Íme, a program:

  03. 27. Hattyúk tava
  03. 28. Csipkerózsika
  04. 01. A cár menyasszonya
  04.04   Marco Spada
  04.07.  Boris Godunov
  04.10.  A diótörő

  Az előadások moszkvai idő szerint 19:00 órakor (magyar idő szerint 17 óra) kezdődnek, a felvételek a közvetítés végétől számítva 24 órán keresztül elérhetők lesznek.

  Mint Vladmir Urin, a Bolsoj igazgatója elmondta, nem akarják elveszíteni a kapcsolatot a közönséggel akkor sem, hogyha be kellett zárni a nézőteret. A munkatársak izgatottan várják a közvetítéseket, melyeket komoly előkészületek előztek meg, és bíznak benne, hogy az embereknek némi feltöltődést jelenthetnek a műsoraik.

  A Hattyúk tava debütáló előadását egy 30 perces, élő beszélgetés előzi meg a színház művészeinek, Denis Rodkin első táncosnak és Igor Tsvirko vezető szólistának a részvételével, oroszul.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!