Online kastélytúrán vehetnek részt Fertődön

Körpanorámás virtuális séta várja az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély csodaszép múzeumi tereiben. Most a pamlagon ülve élhetik át a csodát, amit a barokk-rokokó kastélyegyüttes kínál, a legek kastélyaként. A kastély weboldalainak segítségével virtuálisan barangolhatnak az épület termeiben és a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein – írta sajtóközleményében az Eszterháza Központ.

Csodálatos belső terekben barangolhatnakForrás: Eszterháza Központ

A Haydn-vonósnégyes-muzsikát, a kastélypark tavaszi fényeit, a díszterem szépségeit kínálják, körpanorámás kastélytúrákat, majd online idegenvezetést is. Csodaszép kastélyterekkel, további látványélményeket kínáló anyagaikkal lehetőségeik szerint szeretnék enyhíteni a bezártság-érzést és könnyebbé tenni az előttünk álló időszak küzdelmekkel teli, nehéz napjait.

Maga a kastély épületegyüttese is látványosForrás: elduderino69/Pixabay

A vírus idején egyelőre tehát virtuálisan várják látogatóikat abban a meggyőződésben, hogy minél előbb, újból személyesen is ellátogathatnak a legek kastélya csodavilágába. A körpanorámás virtuális séta a fertődi Esterházy-kastélyban itt tekihthető meg. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek