Online kastélytúrán vehetnek részt Fertődön

  Körpanorámás virtuális séta várja az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély csodaszép múzeumi tereiben. Most a pamlagon ülve élhetik át a csodát, amit a barokk-rokokó kastélyegyüttes kínál, a legek kastélyaként. A kastély weboldalainak segítségével virtuálisan barangolhatnak az épület termeiben és a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein – írta sajtóközleményében az Eszterháza Központ.

  Csodálatos belső terekben barangolhatnakForrás: Eszterháza Központ

  A Haydn-vonósnégyes-muzsikát, a kastélypark tavaszi fényeit, a díszterem szépségeit kínálják, körpanorámás kastélytúrákat, majd online idegenvezetést is. Csodaszép kastélyterekkel, további látványélményeket kínáló anyagaikkal lehetőségeik szerint szeretnék enyhíteni a bezártság-érzést és könnyebbé tenni az előttünk álló időszak küzdelmekkel teli, nehéz napjait.

  Maga a kastély épületegyüttese is látványosForrás: elduderino69/Pixabay

  A vírus idején egyelőre tehát virtuálisan várják látogatóikat abban a meggyőződésben, hogy minél előbb, újból személyesen is ellátogathatnak a legek kastélya csodavilágába. A körpanorámás virtuális séta a fertődi Esterházy-kastélyban itt tekihthető meg. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!