Hamarosan megnyitja kapuit Magyarország első számú turisztikai vására

A 43. Utazás kiállítás február 27. és március 1. között lesz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az Utazás kiállítást a Karaván Szalon, a Budapest Boat Show, az Afrika Expo és Vásár és a Járatlan Utakon Fesztivál rendezvénnyel egy időben tartják - derül ki a rendezvény honlapjáról.

IllusztrációForrás: Mohamed Hassan/Pixabay

Az esemény középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása kerül. Az Utazás kiállítás 2020-ban is olyan platformot nyújt a kiállítóknak, ahol szakértő személyzettel, hiteles tájékoztatással, digitális eszközök segítésével karnyújtásnyi közelségbe tudják hozni az utazás élményét és személyes kapcsolatot tudnak kialakítani a potenciális utazókkal. 

Az Utazás kiállítás 2020 fókuszába a kulturális és vallási turizmus témája kerül. Ehhez csatlakozik külföldi díszvendégként Olaszország és belföldi díszvendégként Eger és térsége.

Eger és térsége lesz a kliállítás hazai díszvendégeForrás: Regos Viktor/wyx - Indafotó/Wikipedia

Ismét helyet kap itt Magyarország legnagyobb hajókiállítása, a Budapest Boat Show is mintegy 100 vitorlás, motoros és elektromos hajóval, és a vízi sportokhoz kapcsolódó számtalan kiegészítővel, szolgáltatással.

A hazai lakókocsi és lakóautó kínálat egészét felvonultató Karaván Szalon 2020-ban a korábbinál nagyobb területen mutatkozik be. A látogatók a közel 70 karaván felfedezése mellett kempingfelszerelések széles kínálatából válogathatnak.

Lesz Blogger Találkozó, ahol meghallgathatják kedvenc utazó bloggerük élménybeszámolóit és tanácsait. 10. jubileumi alkalmát ünnepli a 2020-as Utazás kiállításon a Járatlan Utakon Fesztivál, Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvénye. Hazai és külföldi másként utazók, az ország ismert utazási bloggerei gyűlnek össze erre a hétvégére a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel.

2020-ban ismét visszatér az Utazás kiállításra az Afrika Expo és Vásár, mely máig Közép-Kelet Európa egyetlen négy napos nemzetközi Afrika tematikájú fóruma. A rendezvény sikere 2011 óta töretlen, ez idáig 295.000 látogató volt kíváncsi a 26 afrikai ország képviseletében részt vevő 158 cégre, szervezetre.

További, nagyközönségnek szánt illetve szakmai programokon vehetnek részt, ha a kiállítás ideje alatt csütörtöktől szombatig 10-18 óráig, illetve vasárnap 10-17 óráig ellátogatnak a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. További információkat a rendezvény honlapján találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek