Különleges tárlatvezetésekkel várják Budapest vezető galériái

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a progresszív kortárs magángalériák fesztiválját, mely 13+1 helyszínen várja a visszatérő kiállításlátogatókat és azokat, akik eddig csak kacérkodtak az izgalmas kortárs képzőművészeti galériák felfedezésével - derül ki az esmeény Facebook-oldaláról.

Életkép egy korábbi eseményrőlForrás: Bíró Dávid/galleryweekendbudapest.com

Budapest vezető galériái – az acb, Deák Erika, a Glassyard, a Horizont, az INDA, a Kisterem, a Knoll Budapest, Molnár Ani, a MyMuseum, a TOBE, a Várfok, a VILTIN, a Vintage – március 7-8-án ingyenes megnyitókkal, különleges tárlatvezetésekkel, vezetett galériatúrákkal készül az érdeklődőknek.

A programsorozat része lesz idén egy egyedülálló pop-up kiállítás is, amely március 7-én tekinthető meg a Société Budapest-ben.

A nemzetközi Gallery Weekendhez kapcsolódó budapesti rendezvény olyan nagyvárosokkal dolgozik együtt a kortárs képzőművészeti színtér tevékenységének és eredményeinek népszerűsítésén, mint Brüsszel, Antwerpen, Chicago, Dublin, Havanna, Kaunasz, Mexikóváros, Párizs, Barcelona, Varsó, Berlin, Peking, vagy Tel-Aviv.

Minden program ingyenesen látogatható, további információk a GWB weboldalán találhatók. www.galleryweekendbudapest.com

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek