Különleges házak és lakóközösségek jelentkezését várják erre a fesztiválra

  A KÉK – Kortárs Építészeti Központ 2020. május 9-10-én rendezi meg a Budapest100 programot, az egész várost megmozgató, rendhagyó kulturális-építészeti fesztivált - olvasható a rendezvény honlapján.

  Forrás: Daria Nepriakhina/pixabay.com

  Várják azokat a budapesti lakókat és közösségeket, akik szívesen megmutatnák másoknak is a házat, ahol élnek, dolgoznak. Az épületek kortól és elhelyezkedéstől függetlenül csatlakozhatnak a programhoz.

  A  különleges belső udvarok, csodás tetőteraszok, szédítő padlások és pincék ugyanúgy számot tartanak az érdeklődésre, mint a jól működő lakóközösségek és az általuk szervezett programok. 

  A fesztivál során a házak önkéntesekkel közösen hoznak létre kulturális programokat: kiállítást a lépcsőházban, koncertet az udvaron vagy épp sétát a pincétől a padlásig.

  A szervezésben a KÉK önkéntesei segítenek a házaknak, velük több közös találkozót szerveznek, amelyeken a részvétel ajánlott. Az aktív kapcsolattartás a ház önkéntesével szükséges a program megvalósításához. Bővebb információk a rendezvány honlapján találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!