Máltán forgatják a Jurassic World 3. részét

A forgatócsoport májusban érkezik Máltára, hogy ott több helyszínen, többek között a sziget körül, és a festői szépségű fővárosban, Vallettában is leforgassa a Jurassic World legújabb részének jeleneteit – olvasható a Lovin Malta cikkében.

Valletta egyik meseszép kikötőjeForrás: M V/Pixabay

Amint a stáb megérkezik Máltára, az odalátogatók könnyen összefuthatnak néhány hírességgel is: a filmben ugyanis Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is újra szerepelni fognak. A színészek még az 1993-as, Steven Spielberg rendezte fantasztikus sikerű Jurassic park moziban debütáltak, de most úgy gondolták, hogy a 2015-ös és a 2018-as Jurassic Worldben főszerepet alakító Chris Pratt és Bryce Dallas oldalán az eredeti trió ismét besegíthet.

Málta a filmekben általában mindig más országok helyszíneit jeleníti meg, de úgy tudni, a szigetország ebben a filmben végre „saját magát adja".

A filmesekkel együtt néhány T-Rex és velociraport is felbukkanhat a szigeten, persze csak kellékként. A film várhatóan 2021 júniusában debütál a mozikban, felvételei nemcsak Máltán, hanem a kanadai Vancouverben, Hawaiin és a londoni Pinewood stúdióban készülnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek