Ingyen nézheti meg ezt a sokszínű festménykiállítást

  Színes, egyedi és kiemelkedő alkotásokból álló kiállítás nyílt Szabadkán. A tárlaton vajdasági magyar festőművészek művei láthatók.

  Absztrakt festmények, színes tájképek, megindító emberi alakok és mezőben heverő kerékpár is várja a művészet iránt érdeklődő látogatókat a határmenti város központjában, a Szabadegyetem kiállítótermében. A magyar művészek munkáit még két hétig lehet körbejárni és megnézni.

  Sok különleges festmény várja a látogatókat - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Caroline Hummels

  A kiállítás azért is sokoldalú, mert három generáció festményei alkotják: fiatalok, középkorúak és idősek munkáit is bemutatják. A képeken nyomon követhető, hogyan kísérik a helyiek az európai festészetet és ennek törekvéseit - mutatott rá tudósításában a Pannon RTV.

  A szervezők szerint a látogatók remekművekkel találkozhatnak, mivel sok alkotó munkáját állították ki, biztosan mindenki talál olyan képet, mely megszólítja. A tárlatot ingyen nézhetik meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!