Ebben a múzeumban nem tudja megállni, hogy ne szelfizzen

A önportré szerelmeseinek bakancslistája új látnivalóval bővülhet: Belgrádban megnyitották az első szelfimúzeumot. A tárlatot azoknak ajánlják, akik szeretnék néhány izgalmas képpel feldobni a közösségi profiljukat.

Szefiző fiatalok - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: loreanto

A múzeumban húsz installációt lehet körbejárni, miközben olyan hátterek előtt fényképezkedhetünk, ahová a valóságban talán nem jutnánk el.

Többek között sötét börtöncella, tenger alatti világ delfinekkel, felhőkkel tűzdelt ég és felhőkarcoló teteje szolgáltatja a díszletet, melyet különleges fényekkel és optikai trükkökkel elevenítenek meg.  

Az elkészült vicces fotókat és videókat a lelkes szelfizők akár azonnal fel is tölthetik a közösségi oldalukra. A felvételekkel megmutathatják kreativitásukat és növelhetik a nézettségüket, ez fontos a mai fiatal generációnak - vélik az ötletgazdák.

A tárlat február 24-ig lesz látogatható, minden hétköznap 13 és 22 óra között Újbelgrádban, a Jurija Gagarina utca 155. szám alatt. A belépő 300 dinár, vagyis kevesebb, mint ezer forint - írja a szerbiai Turistički Svet magazin.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek