Az óskandináv mitológia elevenedik meg Mórahalmon

  Korábban már írtunk róla, hogy új szerb-magyar kulturális intézménnyel gazdagodik Mórahalom. Arról is beszámoltunk, hogy a Kolo Szerb Kulturális Központ idén összesen hetven rendezvénnyel várja a városba érkező turistákat. Ezek közül most hétvégén egy igazán ígéretes program kerül napirendre.

  A skandináv mitológiába is bepillanthatnak - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Fotokvadrat

  November 7-én 19 órakor a Kamakiri Dance Company "Saga" táncjátékát nézheti meg a közönség a fürdővárosban.  A szerb kulturális központ programajánlójából kiderül, hogy a különleges előadás során bepillantást nyerhetünk az óskandináv népek kultúrájába, mitikus hitvilágába, életének szertartásos mozzanataiba. 

  A táncosok törzsi lüktetésű, dinamikus energiákat mozgatnak meg, megjelenítve ezzel a viking mentalitást, értékeket, tisztaságot, illetve törekvést az isteneikkel való kapcsolatteremtésre.

  Mint minden idei rendezvény az intézményben, ez a táncos bemutató is ingyenesen tekinthető meg. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!