Egyiptomi zenekar ad jótékonysági koncerteket Szerbiában

  A vakokból és gyengénlátókból álló komolyzenei együttes, az Al Nour Wal Amal varázsol különleges hangulatot a szomszédos ország több városában. A szerbiai turné során a zenekar klasszikus és keleti kompozíciókat ad elő.

  Al Nour Wal Amal zenekar tagjaiForrás: Facebook / Al Nour Wal Amal chamber orchestra

  Az együttes összesen négy szerbiai városban fordul meg: Uľicen, Kragujevacon, Újvidéken és Belgrádban. Közülük kettőben már színpadra léptek, két koncert pedig még hátra van. Ma, szeptember 23-án 20 órakor a belgrádi Kolaracon lépnek fel, szeptember 24-én pedig az újvidéki M stúdióban várják a közönséget 19 órától.

  A belgrádi koncertre szóló jegyek szimbolikus árért vásárolhatók meg, 300 dinárba kerülnek, ami nyolcszáz forintnak felel meg. Az eladott jegyekből származó bevétel jótékonysági célra megy, a Szerbiai Vakok Egyesületének ajánlják fel - írja a szerbiai Turistički Svet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!