New York, Peking és Hong Kong után Újvidékre jön a dizájn kiállítás

  A dizájn vándorkiállítás szeptember 19-én 20 óra 21 perckor nyitja meg kapuit az érdeklődők számára. Újvidéken összesen 320 darab, a legmodernebb technikával készült alkotást láthat majd a közönség - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV híréből.

  A svájci Neo Neo Design Studio alkotásai is megjelennek ÚjvidékenForrás: Facebook / Neo Neo

  A művészek között szerepel az ismert svájci Neo Neo Studio, Erich Brechbühl, Noël Leu és Alexander Tochilovsky is. A rendezvény az Újvidék 2021-Európa Kulturális Fővárosa program keretében valósul meg.

  A kiállításon futurisztikus átdolgozásban láthatunk majd könyvborítókat, magazinlapokat és szórólapokat, valamint a modern kori nyomtatás jövőbeli kinézetét is megnézhetik az érdeklődők.  

  A tárlat már megfordult New Yorkban, Pekingben és Hong Kongban, most pedig az újvidéki vasútállomás előcsarnokába érkezik meg. A kiállítást holnap, azaz szeptember 17-én nyitják meg és október 15-ig lehet megtekintetni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!