Dzsessz zenével töltik meg az újvidéki zsinagógát

  Még áprilisban hívtuk fel olvasóink figyelmét, hogy érdemes előre jegyet váltani a híres, nemzetközi dzsesszfesztiválra, amelyet a szomszédban rendeznek, és ahol harminc koncert, kísérőrendezvények és fergeteges hangulat várja a látogatókat. Most azonban kiderült, hogy nemcsak a szerb fővárosban szólal meg a dzsessz a fesztivál idején, hanem Újvidéken is.

  Újvidéken is felcsendül a dzsessz - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Free Photos

  A szervezők abban egyeztek meg, hogy a rendezvénysorozat egyik koncertjét idén Újvidéken tartják, ahol Henry Spencer londoni előadó koncertjére szórakozhat az újvidéki közönség – írja a szerbiai 021 hírportál.

  A zenész a Juncture formációval lép színpadra. És bár még csak egy lemez van a háta mögött, számos elismerés és pozitív kritika tulajdonosa, egyesek szerint a jelenlegi brit dzsessz-hullám egyik megindítója. Koncertjét október 27-én az újvidéki Zsinagógában tartja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!