Izgalmas fesztiválkaland készülődik Montenegróban

A nyár végén szervezik meg a Sea Dance fesztivált a Budva közelében található Buljarica tengerparton.

A populáris zene és a fesztiválozás szerelmesei számára igazi paradicsommá válik Montenegró augusztus 30. és szeptember 1. között. A Buljarica strand idén is számos ismert előadóval várja a turistákat a jól ismert EXIT fesztivál folytatásaként elindított Sea Dance fesztiválon.

Minden évben rengetegen partiznak a tengerparti fesztiválonForrás: Shutterstock / Készítette: Aleksandar Kamasi

A Sea Dance fesztivál idén is eszeveszett bulikat, finom koktélokat és a tenger hullámait kínálja. Napjaink egyik legismertebb lemezlovasa, David Guetta is várja a vendégeket, de koncertet ad a német DJ és producer Robin Schulz, valamint a francia Ofenbach és a brit Disciplines is. Emellett számos előadó és dj várja majd az érdeklődőket - írja a szerbiai Blic hírportál.

A Buljarica strand az Adriai-tengerpart érintetlen természetének igazi gyöngye, csupán fél órás autóútra Budva óvárosától. A 2 km hosszú homokos és kavicsos partot fenyő- és lombhullató sűrű erdő övezi, emellett tökéletes helyszín nyári fesztiválokhoz is. A környék jól ismert az úgynevezett Maslina táborról is, amely a világ minden tájáról fogad látogatókat. A tábor a 300 éves olajfák között található, ahol biztosítva van parkoló, zuhanyzók, elektromos áram és Wi-fi.

A Sea Dance fesztiválra még lehet jegyek venni: a háromnapos jegyért 9700 forintnak megfelelő dinárt kell fizetni. Egy napra szóló jegyek is vásárolhatók, az első és a második napra a napijegy 4850 forint, a harmadik napra pedig a napijegy 5930 forint körül alakul. Bővebb információt az esemény hivatalos honlapján találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek