Spanyol ritmusokkal búcsúzik a nyár a horvát tengerparton

Augusztus 23-án szervezik Varazdin történelmi központjának utcáin az egyik legnagyobb, legnépszerűbb és legváltozatosabb horvát fesztivált - írja a horvátországi Index hírportál.

Hangulatkép a tavalyi SpancifestrőlForrás: Facebook / Spancirfest / Készítette: Mario Knor

A Spancifesta helyiek szerint a legjobb módja annak, hogy hangos, vidám és hedonisztikus búcsút intsünk a nyárnak. A fesztivál keretein belül csaknem 500 különféle program várja a turistákat: felvonulások, előadások, kiállítások és gyerekprogramok. Egyebek mellett lesz vidámpark, virtuális valóság és humanoid robot is a legkisebbeknek. 

A fesztiválon mintegy 40 koncert várja az érdeklődőket, 4 színpadon, a város több pontján: az óvárosban, a Korzón és a Bedekovic villában.    

Nem maradnak el természetesen az ízletes borok sem, és étlapon lesznek majd a streetfood-, hagyományos-, klasszikus valamint fúziós ételek is.

A rendezvénynek szép hátteret ad a látványos környezet; a Varazdin városához közel található paloták, és az óváros zegzugos utcái, árkádjai is. Bővebb információt a rendezvény hivatalos honlapján találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek