Három kontinensről érkeznek zenekarok erre a családbarát fesztiválra

  Augusztus 15-e és 17-e között rendezik meg az idei oromi Malomfesztivált, melyet építő- és alkotótáborok előznek meg.

  Az oromi Malomfesztivál több mint egy sima fesztivál: a zenei élmények mellett különböző stílusok és alkotói elképzelések olvasztótégelye jön létre, amelynek központi elemei a fesztivált megelőző alkotótáborok. Sőt, a rendezvény család- és bababarát, már a legkisebbek és szüleik számára is lesznek programok - írja a vajdasági Pannon RTV.

  Baba-mama barát az oromi MalomfesztiválForrás: Facebook / Malomfesztivál, Orom

  A programok nagy része a pusztában, egy régi szélmalom tövében zajlik, de néhány eseményt Orom szívébe is bevisznek az idén: a helyi művelődési házban nézhetik majd meg Hajdú Szabolcs és a Látókép Ensemble Kálmán-nap című előadását, illetve a vajdasági Tanyaszínház is itt lép fel.

  A fesztiválra több zenei ínyencséggel is készültek, így idén előtérbe kerülnek a különböző kísérletező zenekarok, akik három kontinensről érkeznek. A nagyszínpadon fellép Meszecsinka, valamint Szalonna és a bandája Budapestről, az Angata Izraelből, de ott lesz még Bongor, Lóci játszik és az elektronikus dalokat szaxofonokon előadó olaszországi Techno Vikings is.

   A fesztiválra szóló elővételes jegyek már kaphatók - tudtuk meg a fesztivál honlapjáról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!