Nagyszabású komolyzenei koncert lesz a felújított szabadkai Zsinagógában

  Nagyszabású komolyzenei koncertre kerül sor június 27-én este 19.00 órától a mesés, felújított szecessziós épületben, a szabadkai Zsinagógában. Egyúttal a frissen megújult épületet is körbejárhatják.

  Körbejárhatják a felújított Zsinagógát isForrás: Shutterstock / Készítette: leszczem

  Az est fellépői Miklósa Erika operaénekesnő, Balázs-Piri Soma, a Virtuózok korcsoportgyőztese és a Szegedi Szimfonikus Zenekar lesz, akik a kelebiai Paskó Csaba karnagy vezénylésével adnak koncertet - írja a Pannon RTV.

  A koncert napján 18.00 órától 18.45-ig a főbejáraton lehet majd bejutni a zsinagóga épületébe, de előtte alkalom nyílik az épület parkját megtekinteni, és az épületet körbejárni. A koncert vendégeit arra kérik a szervezők, hogy kis méretű táskával érkezzenek az eseményre, mivel nagy érdeklődésre számítanak, és szeretnék, ha minél többen beférnének a terembe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!