Újabb hazai fürdőben nyílt Lumina Park

Korábban már beszámoltunk róla, hogy mekkora népszerűségnek örvend a látogatók körében a margitszigeti Palatinus strandon kialakított Lumina Park. A fényvilágot megálmodó és kivitelező lengyel partnercég a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-vel együttműködésben idén még egy parkot létrehozott Óbudán, a Római strandon, ahol igazi karácsonyi hangulattal várják az érdeklődőket – olvasható a Termal Online oldalán.

A margitszigeti Lumina Park rövid idő alatt a főváros népszerű látványosságává vált, több mint 200 ezer látogatóval a vártnál is nagyobb sikert hozva. A főváros 150. születésnapja alkalmából idén október 19-én nyílt meg az időutazásra hívó fénypark.

November 11-én pedig megnyitotta kapuit a Lumina Christmas Park is a Római fürdő 7 hektáros parkjában is.

A mesés karácsonyi falu a magyar és az európai karácsonyi ünnepek csodáit, szimbólumait jeleníti meg egy nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon. A fények birodalmában helyet kapott a karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt levelet, a manók műhelye ajándékgyárral, a jégvilág pedig pingvinekkel és jégcsapokkal várja a látogatókat. Ezen kívül barangolhatunk a rénszarvas ösvényen és a karácsonyfaerdőben is, és felülhetünk a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára is.

A Lumina Christmas Park 2023.november 11-től 2024.január 15-ig minden nap 17-től 21 óráig látogatható.

(A borítókép forrása: Lumina Park Budapest - Világ körüli utazás/Facebook)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek