Decemberben nyit a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő, mutatjuk a jegyárakat

Nemrég beszámoltunk róla, hogy több mint 1 év után, idén decemberben újra megnyitja kapuit a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő. Jó hír, hogy tavalyhoz képest nem drágulnak a fürdőbe szóló belépőjegyek árai – írják a Termal Online oldalán.

Az Ellipsum élményfürdő december 1-től újra várja a fürdőzőket - illusztrációForrás: Facebook/Ellipsum Miskolctapolca

A 2021.június 12-én átadott fürdőt tavaly október 3-án zárták be. Az elmúlt 1 évben elvégezték a szükségessé vált garanciális javításokat, és majdnem mindegyik medencét visszabontották és újraburkolták. Az december 1-jén újranyitó élményfürdő jegyárait már közzé is tették. 

A belépőjegyek ára maradt ugyanaz, mint amelyek a bezárás napján is érvényben voltak. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt napi belépő 6840 forintba, a diákjegy (14-25 év között) és a nyugdíjas jegy 4780 forintba kerül. A 4 és 14 év közötti gyerekeknek pedig 4100 forintért válthatnak belépőjegyet az élményfürdőbe.

A napi jegyárakból azért még lehet faragni, ugyanis kínálnak 3 órás belépőjegyet is, ami felnőtteknek 5240 forintba, a diákoknak és nyugdíjasoknak 4100 forintba, a gyerekeknek 2960 forintba kerül. Az éjszakai fürdőzésekre az esti jegy 4570 forintba kerül. 

Hétköznapokon 16 óra után "last minute" belépő is váltható, ami felnőtteknek 3430 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2280 forintért, gyerekeknek 1710 forintért váltható. A 2+1 családi jegy ára 15.520 forint, amennyiben a gyermek 4-14 éves. 

A Miskolctapolcán üdülőknek érdemes kiváltani a Miskolc Pass turisztikai kártyát, mely egyéb kedvezmények mellett, egy alkalommal ingyenes, 3 órás belépésre jogosít az Ellipsum Élményfürdőbe vagy a Miskolctapolca Barlangfürdőbe. Valamint, váltható egy VIP kiegészítő jegy is 1140 forintért, amiért koktél és egy pihenőágy jár a galérián. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek