Ezek a népszerű termálfürdők nem nyitnak ki november 1-jén

November 1-jén, Mindenszentek napján több népszerű hazai termálfürdő is zárva lesz, néhány fürdőben pedig rövidített nyitvatartásra kell számítani – írja a Termal Online.

A Zsóry-fürdő november 1-jén rövidített nyitvatartással várja vendégeitForrás: zsory-furdo.hu

Ezen a héten tanítási szünet van, november 1-jén pedig munkaszüneti nap is lesz. Emiatt valószínűleg sokan terveznek fürdőlátogatást, és míg a legtöbb fürdő ezen a napon nyitva lesz, akadnak olyan létesítmények, amelyek a megszokottnál korábban fognak zárni.

A budai Veli Bej törökfürdő november 1-jén, és 2-án is zárva lesz. A törzsvendégeket ez nem érheti váratlanul, hiszen az egyházi ünnepek idején általában nincs nyitva a fürdő. A Csepeli Strandfürdő november 1-jén szintén zárva tart.

A bükkszéki termálfürdő fürdőháza november 1-jén és 2-án is zárva lesz, legközelebb november 3-tól várják újra a vendégeket. Egerben november 1-jén az Egri Termálfürdő, a török fürdő és a Bitskey Aladár uszoda is zárva lesz. 

Az Igali Gyógyfürdő november 1-jén nem látogatható. A Marcali Városi Gyógyfürdőben egész héten üzemszünet van, ezért csak jövő hétfőn nyitnak újra. 

November 1-jén vannak olyan fürdők amelyek ugyan kinyitnak, de a megszokottnál korábban zárnak. Bogácsi Gyógyfürdő csak 9 és 13 óra között lesz nyitva. Buzsákon a Csiszta Fürdő 9 és 14 óra között lesz nyitva, erre a napra 2000 forintért váltható belépő. A kiskőrösi Rónaszéki Fürdő november 1-jén 8 és 12 óra között tart nyitva, a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő pedig 8:30 és 13 óra között várja a fürdőzőket.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek