Megvan mikor nyit újra a miskolctapolcai élményfürdő

Több mint egy éve zárták be a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőt, de jó hír, hogy a vendégek hamarosan újra birtokba vehetik a létesítményt – írják a Termal Online oldalán.

A fürdőt december elején nyitják újra.Forrás: Ellipsum Miskolctapolca/Facebook

Az Ellipsum Élményfürdőben az elmúlt évek egyik legjelentősebb fürdős beruházása valósult meg. A Modern Városok Program keretében 12,7 milliárd forintnyi állami forrást fordítottak rá, amit később további 700 millió forinttal egészítettek ki.

A 2021 nyarán átadott fürdő a korábbi Miskolctapolcai Strandfürdővel alkot egy egységet. A fürdőt 2022.október 3-án a szükségessé vált garanciális javítások elvégzése miatt bezárták. A medencéket visszabontották és újraburkolták, ezen felül kijavították az ismertté vált gépészeti problémákat, továbbá a munkák során felmerült egyéb hibákat. 

A fürdő újranyitása némileg kérdéses volt, mert a város polgármestere korábban többször is arról nyilatkozott, hogy a fürdő csak veszteségesen üzemeltethető. Ettől függetlenül a fürdőt idén újranyitják, ennek pontos dátuma pedig 2023.december 1. A nyitás részleteiről és a jegyárakról bővebb információkat egyelőre még nem közöltek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek