Gyógyvízáldást tartanak egy hazai fürdőben, azon a napon ingyen mártózhatunk meg benne

 A Víz Világnapja alkalmából, március 22-én, szerdán gyógyvízáldást tartanak a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégek ezen a napon ingyenesen léphetnek be a fürdőbe – olvasható a Termal Online oldalán. 

Megáldják a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő vizét - illusztrációForrás: Facebook/Kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdő

A fürdő gyógyvizét március 22-én 14 órakor dr. Bábel Balázs érsek fogja megáldani. A vendégek 12 órától térítési díj nélkül léphetnek be és élvezhetik a fürdőt egészen este 19 óráig.

Szintén ezen a napon lesz annak a rajzpályázatnak is az eredményhirdetése, amelyet korábban hirdettek meg a helyi és környékbeli gyerekek részére.

A Kecskeméttől 50 kilométerre délre található Jonathermál fürdő sokak kedvence, a gyógyvizes fürdőcsarnokban egy 36 és 38 Celsius-fokos ülőmedence és egy gyógyvízzel töltött 25 méteres úszómedence is található, továbbá szauna, gőzkabin, jakuzzi és sókamra is a vendégek rendelkezésére áll.

A fürdő gyógyvizének számos jótékony hatása vanForrás: Facebook/Kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdő

A fürdő 1987-ben kapott gyógyvíz minősítést, 1988 óta számít gyógyfürdőnek, 2015 óta pedig gyógyhelynek. A Jonathermál gyógyvize igazoltan hatásos degeneratív mozgásszervi elváltozások, idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések, reuma panaszok és nőgyógyászati betegségek esetén, ezen kívül segít a műtéteket és töréseket követő rehabilitációban. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek