Vízimozizás és éjszakai fürdőzés is lehetséges karácsonykor

A karácsonyt a legtöbben szeretjük otthon, családi körben ünnepelni, de előfordulhat, hogy idén egy kis változatosságra vágyunk. Bár a legtöbb múzeum és intézmény zárva tart ilyenkor, ha éppen fürdőzni támad kedvünk a szeretteinkkel, bátran megtehetjük. Sok fürdő ugyanis majdnem a megszokott módon lesz nyitva, sőt, néhány közülük még különleges programokkal, lézershow-val, filmvetítésekkel és éjszakai fürdőzéssel is készül.

Több budapesti fürdő, mint például a Széchenyi, a Rudas és a Lukács is december 24-én 14 óráig tartanak nyitva, karácsony első és második napján pedig már délután is.

Széchenyi fürdőForrás: Széchenyi Thermal Bath/Facebook

December 24-én Cserkeszőlő fürdője is 14 órakor zár, viszont cserébe az árból is elengednek 20 százalékot. Karácsony mindkét napján azonban már a szokásos módon, 8 és 20 óra között tartanak nyitva.

Karácsony első napján programokkal várják a fürdőzőket a debreceni Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Lesznek ügyességi játékok, vízi aerobik, aquafitnessz, a gyerekek pedig karácsonyfadíszeket és ajándékdobozokat is készíthetnek.

Lukács fürdőForrás: Lukacsfurdo.hu

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdőjében december 25-én délután lézershowal egybekötött zenés fürdőzést tartanak. Emellett 24-én, 26-án, majd az év végéig minden nap interaktív, zenés-táncos Miki Mini Partyval várják a gyerekeket 14 órától.

Január végéig korcsolyapálya üzemel a Leányfalu Termálfürdő területén. A pálya minden nap 9 és 20 óra között tart nyitva.

A Rudas fürdő tetején lévő medencében is lehet lazítaniForrás: Love Sea Travel/Shutterstock

A szegedi Napfényfürdő Aquapolis 23-án, azaz a mai napon zenés programokkal várja a fürdőzni vágyókat, a Forrás Spa-ban pedig éjszakai fürdőzés is lesz.

Az ünnepi időszakban a ráckevei Aqua Land Termálfürdőben az Aqua Cinema elnevezésű programon filmvetítésekkel várják a látogatókat a Caracalla medencében. Mozizni december 23-án, 25-én és 26-án lehet majd.

Forrás: termalonline.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek