A nyár végének előnye: olcsóbbak lesznek egyes termálfürdők

Nem mindenki örül annak, hogy a nyár utolsó napjaihoz érkeztünk, de minden rosszban van valami jó. A nyári szezon vége ugyanis azt is jelenti, hogy egyes termálfürdőkbe olcsóbb lesz a belépő.

Bizonyos fürdőkben csak szeptember közepén vagy végén kezdődik a szezonon kívüli árazás, de vannak fürdők, ahol már augusztus utolsó napjaitól vagy szeptember 1-jétől. Az olcsóbb jegyár persze bizonyos fürdők esetében azt is jelenti, hogy kevesebb kültéri medencével üzemelnek, de a hidegek beköszöntével valószínűleg nem is nagyon fogjuk hiányolni ezeket a medencéket.

A Bükfürdő Thermal & Spa hétfőtől csütörtökig biztosít kedvezményes árakatForrás: (c)2014 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor/Bükfürdő Thermal & Spa/Facebook

A termalonline.hu egy cikkben gyűjtötte össze azokat a fürdőket, amelyekben már szeptember elejétől kevesebbet kell fizetnünk. Mutatjuk a fürdőket, valamint a teljes árú belépők árait, de a többi jegytípus, azaz a nyugdíjas, vagy a diákjegyek ára is értelemszerűen csökken.

Bogácsi Gyógyfürdő: augusztus 28-tól a kültéri medencék használatához a teljes árú belépő 3200 forintról 2700-ra csökken, a fedett élményfürdőbe is érvényes jegyek ára pedig 4600 forintról 4100 forintra. 

Bükfürdő, Thermal & Spa: a fürdő szeptember 1-jétől a hét első négy napján, hétfőtől csütörtökig biztosít kedvezményes árakat. A teljes árú belépő ebben az időszakban 5600 forintról 5200 forintra csökken.

Hajdúszoboszló, Hungarospa: szintén szeptember 1-jétől csökkennek a jegyárak, a felnőtt belépő 3600 forint helyett 3400 lesz.

Hungarospa, Hajdúszoboszló: érdemes lesz kihasználni a hétvégét, mert a strandi medencék majdnem mindegyike üzemelni fog mégForrás: Hungarospa Hajdúszoboszló / Facebook.com

Hajdúszoboszló, Aqua Palace: a fedett élményfürdőbe szeptember 1-jétől 4700 forint helyett csak 4000 forintot kell fizetnünk a felnőtt belépőért.

Pápai Várkertfürdő: szeptember 1-jétől 3900 forint helyett 3700 forint lesz a belépő.

A pápai Várkertfürdőbe szeptember 1-jétől 3900 forint helyett 3700 forint lesz a belépőForrás: Várkertfürdő hivatalos oldala/Facebook

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: szeptember 1-jétől a hét első négy napján 5990 forint helyett 4990 forint a teljes árú jegy.

Zalakarosi Fürdő: augusztus 29. után hétvégenként maradnak a jelenlegi jegyárak, de hétfőtől csütörtökig a felnőtt napijegy 5900 forintról 5500 forintra csökken.

Mezőkövesd, Zsóry gyógy- és Strandfürdő: a felnőtt napijegy 3500 forintról 3000 forintra csökken.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek