Itt a strandszezon, de nézzük, mi az ára egy családi fürdőzésnek az egyik déli megyénkben

Nagyban eltérnek egymástól a strandbelépők árai Csongrád-Csanád megyében. Akár pár ezer forintból is kihozhatja idén a strandolását egy háromtagú család, de van olyan fürdő, ahova 10 ezer forint sem elég a bejutáshoz. A delmagyar.hu Csongrád-Csanád megyei hírportál összeszedte, hol mennyit kérnek megyéjükben azért, hogy bemehessenek a családok a strand területére.

Családi strandolásForrás: Pixabay - rudyanderson

Bár most éppen hétvégére romlik el az idő, az elmúlt napokban már többször örülhettünk nyári időjárásnak, így vélhetően egyre többen gondolkoznak strandprogramokban. A megye legnagyobb komplexumába, a Napfényfürdő Aquapolisba a felnőtt belépő 5700, a gyermekjegy 3100 forintba kerül. Mivel a családi jegyes konstrukciót nem egységesen dolgozták ki a fürdők, olyat választottunk, amely mindenhol elérhető. Ez a – 2 felnőtt egy gyerekkel – kombináció, itt 13 ezer forintba kerül. Aki nem vágyik csúszdázásra, vehet csak a SZUE-ba is belépőt, a felnőttek 2500, a gyerekek 2000 forintért, illetve itt 1000 forintos úszójegyet is értékesítenek – olvasható a delmagyar.hu hasábjain.

Makói Hagymatikum FürdőForrás: Makói Hagymatikum Fürdő/Facebook

Míg a makói Hagymatikumba a felnőtt napijegy 3100, a gyermek 2300 Ft-ért vehető igénybe, addig a  Makó-kártyára viszont 50 százalékos kedvezmény jár, valamint 6900 forintos áron juthatunk hozzá a családi belépőhöz. A vásárhelyi Török Sándor Strandfürdőbe a felnőttbelépő 1800, a gyerek 900, két felnőtt, egy gyerekkel való bejutása, 3990 forintba kerül. Az algyői Borbála fürdőbe a felnőttek 1550, a gyermekek 950 forintért mehetnek be, míg az algyői lakosok ebből kedvezményt kapnak. Az úszójegy ára itt 760 forint.

Csongrád, Körös-torokRévész Gábor/Csongrád Értéktár

Az élővizes strandokra még vélhetően kevesen vágynak a hűvös vizek miatt, ettől függetlenül azok árait is megnézte a lap, hiszen sokan nem is a fürdés, hanem a természet közelsége miatt választják ezeket. A Szikin az előszezon június 3-án indul. A felnőtt:1000, míg a kedvezményes 800 forintba, a családi belépő pedig 3500 forintba kerül. A sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark esetében egyelőre még a tavalyi árak vannak érvényben: ezek szerint a felnőtteknek 1100, a gyermekeknek 800 forintot kell fizetniük a strandolásért, két felnőtt és egy gyermek 2850 forintért kap családi jegyet. A sándorfalvi lakosok ezekből az árakból kedvezményt kapnak – tudtuk meg a Delmagyar hírportál híreiből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek