Fullextrás wellnesshotelként éleszt újjá egy legendás szállót Pharrell Williams

A többszörös Grammy-díjas zenész és vállalkozó, Pharrell Williams egy tengerparti üdülőhely tervezésébe kezdett bele a Miami Beach-i székhelyű vendéglátó vállalkozóval, David Grutmannel együttműködve.

A Paradicsom-sziget az Atlantis Resorttal a háttérbenForrás: Shutterstock.com / Pola Damonte

A Somewhere Else (Valahol Máshol) névre keresztelt projekt helyszíne a Bahamák lesz, azon belül is a Nassau város partja mellett húzódó Paradicsom-sziget, ahol a szigetcsoport legnagyobb szállodakomplexuma, az Atlantis terpeszkedik. Ez a wellnesshotel-tervezet a duó harmadik közös projektje lesz. Portfóliójukban már szerepel egy Swan nevű bel- és kültéri pazar vendéglátóhely, valamint a Goodtime Hotel, mindkettő Miamiban található - olvasható a Spabusiness.com oldalán.

Az új tengerparti üdülőhely várhatóan 2024 januárjában nyit. A helyszín érdekessége, hogy Williams nem egy új építményt húzat fel a szigeten, hanem rehabilitálja a történelmi The Beach szállodát. A Beach-ről azt kell tudni, hogy ez volt a sziget első üdülőhelye, és az a néhai Morris Lapidus tervezte, akit a neobarokk Miami Modern stílusú hotelek úttörő építészeként ünnepeltek 1950 és '60 között.

Williams és Grutman a projekttel Lapidus munkája előtt szeretne tisztelegni, és közben új életet lehelni a régi helyszínbe. Terveik szerint egy olyan wellnesshotelt hoznak létre, amely a trópusi modernizmus jegyében épül meg, buja, parkosított területtel körülvéve. A 400 szobás Somewhere Else homlokzatának és medenceterületének a főszíne a rózsaszín lesz.

Ami pedig a wellnesst illeti, a vendégek a Paradicsom-sziget már meglévő 30 000 négyzetméteres Mandara Spa-jába is ellátogathatnak majd, amely ázsiai és európai stílusú wellness élményeket kínál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek