Egy háromszintes, vajdasági wellness-attrakció nyit meg februárban

Szegedtől körülbelül 80 kilométerre járunk a vajdasági Adán, ahol a nyaralók és a helyiek régóta élvezik már az adai strandfürdő medencéit, melyeket 2021 júniusában felújítva adtak át újra a vendégeknek. A község azonban most egy új attrakcióval gazdagodik, méghozzá egy háromemeletes, 2800 négyzetméter alapterületű wellnessfürdővel, mely a strandfürdővel ellentétben egész évben üzemelni fog.

Forrás: Bazeni Adica Ada / Facebook.com

Ha minden a tervek szerint megy, akkor a modern komplexum február elsejétől fogadja majd a vendégeket. A többszintes fürdőépületben találunk majd egy-egy relax-, élmény- és gyermekmedencét, a medencék mellett finn szaunát, gőz- és pezsgőfürdőt, valamint vendéglőket és boltot is.

A létesítmény energiaigényét jelentős részben a szomszédos termálkútból származó 61 Celsius-fokos termálvíz biztosítja – írta meg a vajdasági Magyar Szó.

A cikk szerint a fürdő már elkészült, csak az utolsó simításokat végzik az épületen és a környékén. Szerelik a világítást, kövezik a parkolót és előkészítették már a parkosítást is. Az első képek pedig azt mutatják, hogy megkezdődött a próbaüzem is. A helyiek pedig lelkesek, az üdültetési közvállalat Facebook-oldalán olvasható kommentek szerint.

Aki a fürdőbe látogat a jövőben, az 2, 3 és 4 órás, valamint napijegyet válhat majd. Három éves korig ingyenesen a fürdő látogatása, 7 éves kortól pedig kedvezményes. A wellnessközpont körülbelül 250 vendéget tud egy időben befogadni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek