Átadták a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum prémium zónáját

Átadták a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum prémium zónáját. A szabadtéri wellnessfürdő 2021. nyarán a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként várja a vendégeket, a próbaüzem holnap, június 19-én kezdődik.

Forrás: Hungarospa/Facebook

A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness-szolgáltatásokkal. Az egzotikus medencékben mintha világutazáson vennénk részt. A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetünk, beépített masszázselemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást. A Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatunk, majd vízibárjában trópusi koktélokat kóstolhatunk. Az Amazonas medence emeletes jakuzzi tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul elénk, a jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényeiben lubickolhatunk.

A játékelemekkel felszerelt gyermekmedence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik, a vendégek kényelmét párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenőjurták is biztosítják - derül ki a fürdő oldaláról.

A Prémium Zóna kiegészítő jegyei a próbaüzem alatt szombaton és vasárnap 10-18 óráig 2.600 forintba, hétköznap 10-től 16 óráig 2.000 forintba kerülnek. A próbaüzemet követően 3.500 forintba kerül majd a kiegészítőjegy a strandfürdő belépőjegyhez, melynek ára a felnőtteknek 2.800 forint.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek