Légi felvételen nézheti meg a hazai fürdő épülő medencéit

  Friss légifelvételeken pillanthatunk bele, hogyan halad a hajdúszoboszlói Hungarospa új fürdőfejlesztése. Az új fürdőrészleg, azaz a Prémium Zóna egyelőre félkész medencéiben várhatóan jövő nyáron csobbanhatunk.

  Jövő nyáron már fejest ugorhatunk az új medencékben - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: fotohunter

  Az eleinte még Tahiti Beach-nek nevezett, majd Prémium Zónára keresztelt fejlesztés a Csónakázó-tó északi partján zajlik éppen. Ez egy több medencés, exkluzív fürdőrészleg lesz, ahol összesen öt medencét alakítanak ki, mintegy 2500 négyzetméternyi vízfelülettel, vízeséssel, sziklákkal csinosítva - áll a Termál Online hírében.

  Az új részlegen egyszerre összesen ezer fő élvezheti majd a kikapcsolódást.

  A Hungarospa fejlesztése tavaly kezdődött el, ekkor még az idei évre tervezték az átadását, de ezt a járványhelyzet derékba törte és a jövő évre tolódott a megnyitó. A napokban egy légi felvételekből összeállított videón is megmutatkozott, hogyan áll jelenleg a fejlesztés. 

  Nagy Géza képsorai között a teljes strandfürdő hangulatába is betekintést nyerhetünk: a tradícionális strandrész, a mediterrán tengerparti medence, az Aqua-Palace, a gyógyfürdő épülete is látható, sőt a távolból a csúszdapark is visszaköszön:

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!