Ebben a vidéki városunkban található Európa legjobb edzőterme

  Európa legjobb fitness termének választották a miskolci M1 Fitnesst. A teljeskörű felújításon átesett edzőterem rangos nemzetközi elismerésben részesült, Magyarországon ugyanis elsőként nyerte el a 'Best Installation 2020' nemzetközi díjat, melyet a fitness világban meghatározó Core Health & Fitness, a Star Track, a StairMaster, a Nautilus és a Schwinn világmárkák gyártója és forgalmazója ítélt oda. Az különleges belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező terem 1600 négyzetméteres, az újdonságairól készült videóban a hely minden szegletét megmutatják. 

  A kétszintes épület minden részlege egy nevezetes városrészt idéz meg, miközben olyan helyekre kalauzolja a vendégeket, mint pl. a Time Square, a Central Park, Wimbledon, Svájc, Arizona, Philadelphia, Japán, Budapest és a Maldív-szigetek. 

  A szemnek is élményt kínálnakForrás: YouTube.com

  "A terem megálmodásánál elsődleges szempont volt, hogy egy olyan fitness termet hozzunk létre, ami világszinten egyedülálló. Ekkor jött az ötlet, hogy a tökéletes gépparkon és szolgáltatásokon kívül egy egyedi dizájnba öltöztetnénk a különböző funkciójú termeket. A berendezéskor ügyeltünk rá, hogy minden apró részlet és dekorelem rendkívüli precizitással igazodjon a valósághű megjelenítésre, hogy vendégeink egy világ körüli utazáson érezhessék magukat sportolás vagy kikapcsolódás közben. Az erőgép és kardio gépparkunkat a legmodernebb és legjobb biomechanikával rendelkező, vadonatúj Nautilus, Panatta és Star Trac gépek alkotják, amiket több évtizedes tapasztalat alapján választottunk ki" – írják a Facebook-oldalukon.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek