Új uszoda és sportcentrum épül Dombóváron

  Dombóvári Szabadidő-, és Sportcentrum épületébe többek között uszodát, tekepályát, sportpályát és zárt lőteret is terveznek. Az uszodába egy 25 méter hosszú, hatsávos úszómedence és egy tanmedence kerül, a részlegben a tervek szerint babakortól kezdődő úszásoktatásra, szabadidős úszásra, illetve versenyúszásra is lesz lehetőség, edzésekre ugyanúgy, mint versenyekre. A medencetér melletti nézőtér 200 főt tud majd befogadni.

  A legkisebbektől a legprofibbakig várják majd a sportolni vágyókat - illusztrációForrás: moerschy/Pixabay

  Egy kosárlabda-pályát is kialakítanak, ezt a tornacsarnokot két középiskola is használni fogja a beltéri testnevelési órákra. A pálya melletti nézőteret 600 fő befogadására alakítják ki. A zárt lőtér az emeleten kap helyet, amit az egyesületi használat mellett a dombóvári rendvédelmi szakközépiskola növendékei is használhatják majd lőgyakorlat céljából. A negyedik épületrész a négypályás tekepálya lesz. A négy fő funkcióval rendelkező épület egységeit egy közös előcsarnokból lehet majd megközelíteni, melyhez büfé is fog tartozni – írja a magyarepitok.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek