Megújult az ország legkisebb és legolcsóbb termálfürdője

  Nagybánhegyes egyetlen, tágas medencéjében sokan élvezik a víz jótékony gyógyhatását. A termálvíz 1971-ben tört fel itt, és azóta voltak apróbb felújítások, komolyabb beruházásra azonban most először nyílt lehetőség - adja hírül a beol.hu.

  A kép illusztrációForrás: Free-Photos/pixabay.com

  Tavaly ősszel mi is beszámoltunk a munkálatokról, melyek keretében felújították a medence körüli árnyékolótetőt, megnövelték a napozásra és a pihenésre rendelkezésre álló területet, és kialakítottak pihenősávot is a medence körül. Az eredeti összeg nem fedezte a teljes építési költséget, ezért a képviselő-testület egységes döntése alapján további milliókkal, önerővel és példás dolgozói hozzáállással, kemény munkával hozzájárultak a tetszetős végeredményhez.

  "Pénteken kinyithat a kis fürdőnk. Nagyon sokan várják már ezt a pillanatot" – mondta Farkas Sándor polgármester megjegyezve, remélik, megelégedéssel távoznak majd tőlük a vendégek. Kiderült, még mindig ezer forint alatt van a belépőjegy ára is.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek