Egy hétig ingyen lehet belépni a Lupa Beachre

  Mint a Lupa Beach Facebook-oldalán olvasható, a strand a hosszú bezártság után azzal szeretnée kedveskedni a látogatóknak, hogy az első héten ingyenessé teszi a belépést. Mint írják, a Lupa-tó természetes vízű strandjai védettségi igazolvány nélkül is látogathatók.

  Lupa BeachForrás: facebook.com/lupabeachofficial

  A május 19-i nyitástól egy héten át "sárga napokat" tartanak, ami azt jelenti, hogy a Lupa Beach területére ingyenesen be lehet lépni, de arra figyelmeztetnek, hogy sajnos a víz alacsony hőmérséklete miatt fürdésre még nincs lehetőség ezeken a napokon. Viszont a Lupa gasztró-, sport-, gyermek- és családi szolgáltatásai már mind rendelkezésre állnak. 

  Hozzáteszik, hogy "Budapest tengerpartjára" már közvetlen kerékpárút vezet, ahol hamarosan külön bringás bejárat, valamint ingyenesen megközelíthető vízparti pihenőhely, mosdó és büfé is várja majd az arra kerekezőket.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek