Kutyáknak tervezett luxus-fürdőköpenyt kínál egy londoni szálloda

A Tielle Love Luxury nevű márka nemrégiben a londoni Nobu Hotellel együttműködve a szálloda luxusélményét kiterjesztette a vendégek háziállataira is, és "a gondoskodás és a kényelem" jegyében kínál egyedi fürdőköpenyeket a kutyáknak. A pepita szegéllyel, a Nobu logójával és egy mancsnyomattal díszített, kapucnis köntösök különféle méretben kaphatók, és mindegyiknek tépőzáras a dereka.

Itt aztán kutyajó dolguk van a kutyáknakForrás: Tielle Love Luxury/Facebook

Catherine Morris, a Tielle Love Luxury igazgatója elmondta: „Nincs jobb dolog a hosszú fürdőzés után, mint bebújni egy pihepuha, kényelmes köntösbe. Most fürdés után a vendégek a kedvenceiket is plüssköntösbe burkolhatják, hogy ellazulva száradhassanak meg."

Az új szolgáltatás a vendégeket és kutyáikat egyaránt ötcsillagos élményben igyekszik részesíteni.

A gazdik sem unatkozhatnak itt: a stílusos wellnessközpont három kezelőszobával és kezelések széles skálájával várja őket. Ezek között az egyik legkülönlegesebb a Nobu Zen masszázsszertartás, amelynek célja a test és az elme harmonizálása. A létesítmény emellett egy napi 24 órában működő, 140 négyzetméteres, Technogym felszereltságű edzőteremmel, pilates stúdióval és gyümölcsbárral áll rendelkezésükre – írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek