Bárki ingyen vehet részt az egyik legnagyobb brit jógaoktató központ online képzésén

Az egyik legnagyobb, nemzetközi oktatókkal dolgozó jógaszervezet, a brit Yoga Alliance Professionals (YAP) online oktatóakadémiát indított jógagyakorlók és tanárok számára. Az akadémia oldalán, az alappozíciók gyakorlásától a helyes javítás és segítségnyújtás művészetéig, mindenre találunk órákat, melyeknek köre folyamatosan bővül.

Forrás: AndiP / Pixabay

Az akadémia célja az, hogy azoknak is nyújtson órákat, akik most kezdték gyakorolni a jógát, és azoknak is, akik már gyakorlott tanárok, de szívesen fejlesztik magukat, és tanulnak új dolgokat. A platformon kínált órák közül jelenleg négy ingyenes és egy fizetős. Az órákat a YAP egyik alapítója Brian Cooper és több díjnyertes jógatanár tartja.

A jógaszervezet több okból indította útjára az akadémiát – olvasható a Spabusiness.com oldalán. Először is azért, mert már annyi jógaóra és tréning található a neten, hogy képtelenség közülük kiszűrni a jó és az ártalmas tartalmakat. A másik ok pedig a járványhelyzet volt, ami egyre jobban megterheli az emberek mentális egészségét. Az akadémia gondosan felépített gyakorlósorait bemutató videói viszont biztonságot nyújtanak.

Az online oktatóakadémia (YAPTA) elérését semmi nem akadályozza, az órák regisztráció után bárki számára elérhetők a YAP weboldalán keresztül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek