Jövőre sivatagi wellnessfürdő nyílik Botswana vad vidékének közepén

  2021 áprilisában újból megnyílik a Botswana vadonjában eldugott szafaritábor, amely felújított létesítményeket és egy teljesen új, luxus sivatagi gyógyfürdőt kínál, lenyűgöző kilátással a hatalmas vándorló elefántcsordákra.

  Ilyen tájra számíthat majd az odalátogatóForrás: (c)Dana Allen www.photosafari-africa.com/Dana Allen

  A DumaTau tábor 1997 óta tart nyitva, és a Wilderness Safaris luxusszafari üzemelteti a Chobe Nemzeti Park Linyanti Vadrezervátumában. Idén a vállalat bejelentette az újjáépítés tervét, valamint a Little DumaTau megnyitását: exkluzív és meghitt tábori élményt új wellness létesítményekkel. Az új épület wellness-területtel, kezelőszobás gyógyfürdővel, edzőteremmel és étteremmel nyílik majd meg. A festői szépségű tábor az élővilágban gazdag Osprey-lagúnára néz.

  A tervek szerint így fog majd festeni a felújított és kibővült Little DumaTauForrás: Wilderness Safaris

  A gyógyfürdő a környező növényzetben bújik majd meg, ezzel is békés és nyugodt légkört teremtve, ahol a vendégek masszázsban, arc- és körömápolásban részesülhetnek, illetve egyéb wellness szolgáltatásokra számíthatnak. A kezeléseket a Healing Earth termékház biztosítja, amely az ősi afrikai gyógyító hagyományokból merít ihletet.

  Az üdülőben négy sátoros lakosztály várja majd a vendégeket fedett és kültéri zuhanyzókkal, merülőmedencékkel és szabadtéri, csillagokra néző ágyakkal. A Wilderness Safaris komoly figyelmet fordít arra, hogy megőrizze a tábort körülvevő érintetlen vadont és természeti szépséget – írja a www.spabusiness.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!