Ebben az új luxusszállodában úgy érezhetik magukat, mintha egy esőerdőben fürdőznének

A Banyan Tree Krabi hotel már várja vendégeit az új, 72 szobás, különleges tengerparti épületben, Thaiföld déli részén, Krabi városában. Az ötcsillagos szálloda 517 négyzetméteres esőerdőt idéző gyógyfürdővel rendelkezik, amely hagyományos thaiföldi gyógyító rituálékat kínál helyi alapanyagokból, nyolc kezelőszobával és két szabadtéri merülőmedencével.

A meseszép szobákat medencék veszik körülForrás: Banyan Tree Krabi/Facebook

A vendégeknek több, különféle thai masszázst és szépségterápiát, valamint egy esőerdei kezelést kínálnak, amelyet medencékben, gőzfürdőben, szaunában, jégkútban és fiatalító vízsugarakban élvezhetnek a vendégek.

Mintha éjszakai erdőben lehetne megmártózniForrás: Banyan Tree Krabi/Facebook

Az Architrave Dizájnstúdió álmodta és valósította meg az új üdülőhelyet, amelyet a buddhizmus, valamint a környező természeti táj, a víz és Krabi helyi legendáinak mitikus tengeri lénye ihletett. "Régen az emberek azt hitték, hogy a "Nagy Naga " – egy mitikus tengeri kígyó – az új üdülőhely mögötti hullámvasút formájú hegyláncban él" - mondta Robert Sexton vezérigazgató. "Az egész szállodában Naga-témájú dizájnelemeket láthatnak a vendégek, beleértve a hullámos műalkotásokat a falakon és az összes kényelmi funkciót a szobákban."

A sziklák úgy festenek, mintha a lény hátának "tüskéi" bukkannának ki a tengerbőlForrás: Banyan Tree Krabi/Facebook

Az Architrave emellett az üdülőhely egyik központi elemét is kialakította egy szabadtéri előcsarnok formájában, egy nagy kör alakú, lépcsőzetes vízeséssel, amelynek vízsugara az alatta lévő földalatti helyiségbe érkezik. Bejelentkezéskor a vendégeknek egy okostelefont adnak, amelynek egyetlen gombnyomásával személyre szabott szolgáltatás érhető el.

A lépcső korlátja is kígyóra emélkeztetForrás: Banyan Tree Krabi/Facebook

Az üdülőhely további szolgáltatásai közé tartozik két étterem, egy tengerparti bár, gyerekklub, fitneszközpont és egy tárgyaló. Ez a hotel Banyan Tree csoport negyedik üdülőhelye, a Banyan Tree Phuket, a Banyan Tree Bangkok és a Banyan Tree Samui után – írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek