A németek idén csak a fürdőkádból élvezhetik kedvenc wellnesseseményüket

  A Liquid Sound Festival a zenét, a fényeket és a fürdőzést ötvözi. „A termálfürdőknek novemberben zárva kell tartaniuk a látogatók előtt, de mi nem mondunk le a művészetről és a kultúráról, így idén is megrendezzük a Liquid Soundot, amit 360 fokban, élőben közvetítünk. Ha nem lehet eljönni a fesztiválra, akkor a fesztivál megy házhoz – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  A idei koncertet virtuálisan közvetítik a fürdőbőlForrás: Toskana Therme Bad Sulza/Facebook

  Németországban nagy népszerűségnek örvend ez a wellnessesemény, amelynek középpontjában a termálfürdő, a hang és a fény kombinációja áll, és amelyet a németországi Bad Sulza városának fürdőjében, a Toskana Therme Bad Sulzában rendeznek meg. A medence „vízzel töltött koncertteremmé" válik, miközben a vendégek a vízben pihenve zenét hallgatnak, és a fejük felett látható fény show-ban gyönyörködnek.

  A Toskana Therme Bad Sulzában futurisztikus élményben lehet része a zene és fürdőzés szerelmeseinekForrás: Toskana Therme Bad Sulza/Facebook

  A futurisztikus jellegű vízi koncertet a járvány miatt idén virtuális eseményként, élőben közvetítik november 6. és 8. között. A különleges koncertet különböző műfajokat képviselő DJ-k és zenekarok színesítik, valamint showműsor gazdagítja, hogy az emberek otthon is szórakozhassanak.

  A megnyitó és a bemelegítő koncert november 6-án, 19:00 és 22:30 között kezdődik, míg a második szakasz november 7-én 20:00 órakor indul, és másnap reggel 8: 30-ig tart. A koncert részletes programját a fellépőkkel együtt ide kattintva tekinthetik meg. A szervezők az ígérik, hogy amit az művészek előadnak Bad Sulzában, azt a világ fesztiválvendégei 360 fokos körpanorámával „virtuálisan" átélhetik a számítógépükön, laptopjukon, táblagépükön, mobiltelefonjukon vagy VR szemüvegben – írja a spabusiness.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!