Eddig nem látott lézershow terítette be a Széchenyi Gyógyfürdőt

Idén London mellett Magyarország a régióban elsőként volt társ-házigazdája a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV Europe Music Awardsnak (EMA), ami 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetíti rendezvényét. A tegnapi rendhagyó gálát a járványhelyzet miatt online közvetítették Londonból, és most első alkalommal a magyar fővárosból. Budapest mellett Veszprém és Esztergom is bemutatkozott az online showban. A magyarországi házigazda Palvin Barbara szupermodell és David Guetta világhírű francia dj-producer volt, utóbbi fantasztikus és látványos koncertet varázsolt a Szecskába. Nézzék csak!

Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online közvetítést 180 ország mintegy egymilliárd nézője követhette. Az MTV-díjátadó követői világszerte megismerhették a magyar főváros panorámáját és a Széchenyi-fürdőt, ahol David Guetta a Let's Love című slágert adta elő Raye-jel. A világhírű DJ a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadról zenélt, és eddig soha nem látott fényekkel borította be a fürdő falait. David Guetta díjazott is lett: ő nyerte a legjobb elektronikus előadónak járó díjat.

Budapest legnagyobb fürdőkomplexuma egyébként is népszerű a külföldi turisták körében, de egyszerre ennyien még soha nem csodálhatták meg, mint tegnap, az élő közvetítés soránForrás: Széchenyi Bath Termal/Facebook

Mások mellett a BTS-t, Lady Gagát, a Coldplayt és Cardi B-t is díjazták. A műsorban elhangzott, hogy a jövő évi show házigazdája a magyar főváros lesz – írja az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek