Változtattak a maszkviselési szabályokon ebben a fürdőben

  Mint a Kecskeméti Fürdő oldaláról kiderül, szeptember 14-én nyitástól a fürdő előterében kötelező a szájmaszk viselése, ezenkívül belépéskor mindenkinek szintén használnia kell a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

  Forrás: facebook.com/Kecskemeti.Furdo

  A maszkot az öltözőkbe történő belépésig kell viselni, ezután átöltözéskor le lehet venni, és az uszodatérben, élménytérben, a termál medencékben és a szaunavilágban jelenleg nem kell viselni. A fürdő elhagyását megelőzően, az öltözőből az előtérbe kilépve ismét fel kell venni a maszkot.

  A fürdő éttermében belépéskor a kézfertőtlenítő használata mellett kötelező a szájmaszk viselése, majd miután helyet foglalnak az asztalnál a vendégek, levehetik azt, a pénztárban történő sorban álláskor és távozáskor viszont újra fel kell venniük. A fürdő gyógyászatán a váróhelyiségben viselni kell a maszkot, a kezelőhelyiségekben nem.

  Szintén mától kötelező a maszk az Egri Termálfürdőben, és maszkot kell hordani a törökbálinti uszodában is, valamint a Zsóry Gyógyfürdőben.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!