Három termálfürdő zár be ideiglenesen a jövő héten

 

A jövő héten az Orosháza-Gyopárosfürdőn két napra leáll a termálfürdő, szeptember 15-én és 16-án, azaz kedden és szerdán üzemszünetet tartanak az intézményben, viszont csütörtökön már ismét várja a látogatókat. A lakiteleki Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő négy napig, hétfőtől csütörtökig lesz zárva szintén karbantartási munkálatok miatt. Pénteken 10 órától azonban ismét várják a fürdőzőket.

Az orosházi Gyopárosfürdő kültéri medencéiForrás: Év fürdője 2018

A Csepeli Termálfürdőben egyelőre bizonytalan időre áll le a szolgáltatás, a jövő héten kezdődő üzemszünet során már a téli átállásra készülnek fel, valamint az úszómedence sátorállítási munkálatait végzik el. Tavaly ugyanez a munka egyhónapos leállást eredményezett, várhatóan idén is hasonló hosszra lehet készülni - írja a termalonline.hu.

További fürdőhelyeken is várhatóak átalakítások: a sárospataki Végardó fürdőben karbantartás kezdődik szeptember 8-án, két érintett medence lesz várhatóan néhány napig zárva. A gödi termálfürdőben szeptember 15-én kezdődik a nagymedence felújítása, a munkálatok várhatóan november 30-ig tart.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek