Termálmedencés csónakok ringatóznak a seattle-i tavon

  Seattle-ben a pihenni vágyók a csónakázás és a termálfürdőzés élményét vegyíthetik a beépített pezsgőfürdővel rendelkező Hot Tub Boat segítségével - adja hírül az insider.com.

  Forrás: facebook.com/hottubboats

  A két darab, speciális kialakítású csónak a város szívében található Lake Unionon bérelhető ki. Egy csónak hat ember befogadására alkalmas, villanymotorral rendelkezik, a vizet pedig dízelmelegítő tartja megfelelő hőmérsékleten.

  A hajót botkormánnyal lehet irányítani, és bár maximum sebessége 8 km/óra, érvényes vezetői engedélyre van szükség hozzá. Mint Henry Burgess-Marshall, a Hot Tub Boats marketing- és üzemeltetési vezetője elmondta, a hajó hihetetlenül népszerűnek bizonyult, augusztusra már teljesen elfogytak a helyek. Jövő nyárra még két hajóval tervezik bővíteni a flottát. A bérleti díj jelenleg 350 dollár (körülbelül 102 ezer forint) két órára, de saját hajót is lehet vásárolni 75 000 dollárért (körülbelül 22 millió forint).

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!