Az öböl vizének közepén áll a szauna a kanadai vadonban

Kanada nyugati partján, a Brit Columbia-i vadon déli részén, a Great Bear Rainforest természetvédelmi övezet közelében található a Nimmo Bay Wilderness Resort üdülőhely, melyet csak levegőben és vízen lehet megközelíteni - derül ki a Lonely Planet cikkéből.

A Nimmo Bay WildernessForrás: Jeremy Koreski/facebook.com/nimmobayresort

A vendégek itt tényleg elbújhatnak a civilizáció elől, és megmártózhatnak a természet nyugalmában. A májustól októberig nyitva tartó kempingben kilenc kabin található, amely összesen 18 főnem biztosíthat szállást, a programlehetőségek között pedig a wellness mellett esőerdő-túra, kajakozás, sósvízi horgászat, piknikebéd, és helikopteres túra szerepel, mely utóbbiról fantasztikus kilátás nyílik a gleccserekre, a tavakra és a vízesésekre.

Nemrégiben készült el a vízen úszó, fával fűtött, finn stílusú cédrusszauna, melyhez a látogatók csónakon, kajakkal vagy SUP-on juthatnak el. A szaunából természetesen szintén páratlan kilátás nyílik az öbölre. A szaunázások között a vendégek az óceán vizébe mártózva frissülhetnek fel, vagy egyszerűen a stégen pihenhetnek.

Mint az üdülő egyik munkatársa elmondta, a szauna látogatása gyakran csak egy része a wellnessnapnak, mely piknikkel, tábortűzzel, illetve szabadtéri jógával egészül ki.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek