Mutatunk három hazai fürdőt, ahol fesztiválhangulat várja a hétvégén

Amennyiben még nincs terve a hétvégére, akkor most mutatunk három hazai fürdőt, ahol zenés fürdőzéssel, komolyzenei koncertekkel és musicalshow-val várják a látogatókat.

Medencés bulikból sem lesz hiány a hétvégén - illusztrécióForrás: Shutterstock / Készítette: VGstockstudio

Orgonakoncert a Virágfürdőben

A kaposvári Virágfürdőben a komolyzenét szeretőknek kedveznek augusztus 8-án: délután 15.30-kor például egy orgonakoncert kezdődik az Orgonák Éjszakája rendezvénysorozat részeként. A bemutatón Varga Zsófia és Hibszky Dávid lépnek fel billentyűs hangszerjátékkal.

A fürdő egyébként egy külön wellness részleggel, élmény- és gyógymedencékkel várja látogatóit, de érdemes a komplexum honlapján is szétnézni mielőtt jegyet váltanának, ugyanis folyamatosan más-más kedvezményekkel és nyári programokkal készülnek ezen a nyáron.

Fesztiválhangulat Magyarhertelenden

Egész hétvégén buliktól lesz hangos a Hertelendi Fürdő: augusztus 7-én, pénteken 18 órakor élő koncertet ad a PMD Blues Band, majd 20 órától lemezlovasok teremtenek Video Disco Party-t. Szombaton és vasárnap megtartják a nyári Fürdőfesztivált, amelyet színes zenei felhozatal kísér végig. Augusztus 8-án délután itt is állomásozik az Orgonák Éjszakája programsorozat, amelyet követően énekes-zenés műsorral szórakoztatják a fürdővendégeket, este pedig folyékony tűzijátékot nézhetnek meg, fények, színek és szökőkutak összehangolásával. Éjjel Dj-s medencebulira is számíthatnak a fürdőzők.

Vasárnap délelőtt már a gyerekeknek készülnek izgalmas előadásokkal és játékokkal, délután pedig kubai táncosok forrósítják fel a hangulatot, és egy szórakoztató Musical Show-t is terveznek a fürdő programajánlója szerint. 

Születésnapi rendezvény a pápai Várkertfürdőben

Augusztus 9-én gyerekekkel is jó úti cél lehet Pápa. A helyi fürdő születésnapján ugyanis a kicsik szórakoztatásán lesz a hangsúly: az animációs foglalkozások mellett gyerekműsorral készülnek, és még Rudi bohóc is vendégeskedik náluk. Ugyanakkor már nemcsak a kiskorúaknak lehet érdekes a délutáni műugró bemutató vagy az azt követő hip-hop táncbemutató, amelyet követően egy szépségversenyen még a fürdő arcát is megválasztják, és végül az egész napot egy hatalmas medencés bulival zárják. A további részleteket ide kattintva találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek