Új weboldalon gyűjtheti be a biztonságos hazai fürdőzés tudnivalóit

  Az itthoni, biztonságos üdülésre ösztönzi a fürdőzére vágyókat a Magyar Fürdőszövetség. A #csobbanjitthon kampánnyal és az újonnan létrehozott weboldalukkal is az itthoni pihenést igyekeznek népszerűsíteni.

  Biztonságosnak tartják a csobbanást a hazai medencékben - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: YanLev

  Népszerűsítik a hazai üdülést

  A #csobbanjitthon kampányt július 23-án indították el és egészen a hónap végéig tart. Fő üzenete a biztonságos itthoni pihenés. A fürdőszövetség közleménye szerint a hazai fürdőüzemeltetők gondoskodik a biztonságos és felelősségteljes működésről, ezért aki itthon nyaral, csökkentheti a fertőzés kockázatát.

  Új weboldalon tájékozódhatnak a szabályokról

  A kampánnyal egyidejűleg elindult egy új honlap is, amely jelenleg a biztonságos fürdőzésről közvetít információkat a látogatók felé, és egy közvetlenül az adott fürdő honlapjára vezető fürdőkereső funkciója is van.

  A fürdővendégek itt részletes információt kaphatnak a biztonságos hazai fürdőzés lépéseiről. Továbbá a fürdők weboldalát is könnyen megtalálják, ahol megnézhetik, milyen óvintézkedések és nyitvatartási idő fogadja a vendégeket egy-egy komplexumban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!